Parama dėkojame




Kokie lauko baldai reikalingi sodui?

baldaiŠiltuoju ir vėsiuoju sezonu dauguma žmonių mėgsta leisti laiką lauke. Kai kurie net dėl to įsigijo sodybą užmiestyje. Gamtos apsuptyje, gryname ore, lengviau atgauti jėgas, susigrąžinti dvasinę pusiausvyrą. Tiems, kurie neturi nuosavybės užmiestyje visada malonu nuvykti į svečius ir šiek tiek atsigauti nuo miesto šurmulio. Tam, kad lauke būtų patogu leisti laiką, reikalingi sodo baldai.

Kadangi tokie baldai laikomi ne patalpoje, renkantis juos svarbu atsižvelgti į kai kuriuos kriterijus:

  • Medžiaga iš kurios pagaminti baldai lemia jų ilgaamžiškumą, priežiūros ypatumus, atsparumą oro sąlygoms. Medžio masyvo baldai yra gražūs stilingi stabilūs tvirti ir net prabangūs. Tačiau jiems ir reikia bene daugiausia priežiūros, kad jie neprarastų savo savybių dėl drėgmės, temperatūros pokyčių ar medienos grybelio. Plastiko baldai yra lengvai prižiūrimi. Juos tereiks nuvalyti šluoste nepažeidžiant jų paviršiaus. Taip pat tokie baldai yra lengvi ir lengvai sandėliuojami ne sezono metu. Prie šių baldų patrauklumo prisideda ir nedidelė jų kaina. Ratano baldai, nors yra lengvi ir elegantiški, nėra labai atsparūs saulės spinduliams vandeniui ir šalčiui. Juos rekomenduojama laikyti po stogu. Metaliniai sodo baldai yra stilingi patvarūs ir nebrangūs. Jie yra specialiais preparatais apsaugoti nuo žalingo vandens poveikio.
  • Jaukumo suteikia spalva. Sodo baldų spalva turi derėti prie aplinkos spalvų, neišsiskirti iš bendrai kuriamos nuotaikos. Lauko baldų spalvos išlieka neutralios. Vyrauja žemės atspalviai, teikiantys harmonijos ir ramybės. Populiariausios spalvos žalia, ruda, smėlio, raudona, pilka ir oranžinė.
  • Sodo baldai ir mažoms šeimoms, ir didelėms draugų kompanijoms. Pagalvokite apie savo pomėgius. Gal mėgstate tik su mylimu žmogumi mėgautis pusryčiais ar rytine kava sode? Tada kaip tik jums maži dviejų kėdžių ir staliuko komplektai. Mėgstantiems sulaukti svečių, turintiems didesnę šeimą, patartina rinktis didesnius komplektus, sudarytus iš sofos fotelių ir stalo arba stalo ir šešių ar aštuonių kėdžių.

Patogūs sodo baldai suteiks grožio ir komforto jūsų aplinkai. Padės suburti šeimą ir draugus. Jauki aplinka sudarys sąlygas šiltam bendravimui ir geroms emocijoms.

23-247b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode