Parama dėkojame




Nuvilnijo jubiliejinė šokių šventė

Šeštadienį jaunuosius šokėjus ir vyresnio amžiaus šokių kolektyvus į tradicinę jubiliejinę „Šokių fiestą 2016“ sukvietė Viekšnių kultūros centro Palnosų kultūros namų darbuotojai, puoselėjantys šokio meno tradicijas ir kasmet organizuojantys šį renginį. Šiemet pirmą kartą jame dalyvavo ir suaugusiųjų šokių kolektyvai.

Šoko jaunimas

      Šventę trankiu šokiu pradėjo nuolatiniai renginio dalyviai Laižuvos Antano Vienažindžio pagrindinės mokyklos mažieji šokėjai. Juos netrukus scenoje pakeitė ir gimtojo kaimo jubiliejui nuoširdų vaikišką šokį skyrė Palnosų vaikai. Netrukus scenoje dūzgė šokių kolektyvo iš Mažeikių „Vyturio“ pradinės mokyklos „Piruetas“ šokėjai. Vėliau žiūrovai džiaugėsi tų pačių šokėjų šokiu „Katytės ir pelytės“.

      ,,Sūkurėlio“ kolektyvas iš Viekšnių Vinco Deniušio meno mokyklos padovanojo šokį ,,Gegutė raiboji“, šokėjos iš Akmenės kultūros namų šokio grupės ,,Akimirka“ pašoko du šokius: „Merginų salsą“ ir „Disko“. Taip pat du šokius parodė Mažeikių Sodų pagrindinės mokyklos kolektyvas ,,Mūza“. Netradiciniais šokiais žiūrovus sužavėjo Akmenės r. savivaldybės kultūros centro Ventos kultūros namų sportinių šokių kolektyvas „Svajonių ritmu“, breikininkų kolektyvas ir grupė Tornero“ iš Viekšnių Vinco Deniušio meno mokyklos bei Laižuvos Antano Vienažindžio pagrindinės mokyklos vyresnieji moksleiviai.

Sužavėjo vyresnieji

        Trankiais tautiniais šokiais visus užbūrė vidutinio amžiaus tautinių šokių kolektyvo iš Akmenės r. savivaldybės kultūros centro Kruopių kultūros namų. Nuo jų neatsiliko ir smagios šokėjos iš Telšių r. Nevarėnų kultūros centro, stilizuotų šokių grupės „Asorti“. Šokių kolektyvo iš Šerkšnėnų kultūros centro „Pajudam“ moterys taip pat dovanojo linksmus šokius, šventę užbaigdamos „Sirtakiu“.

      Kolektyvų vadovai džiaugėsi renginiu ir tvirtino mielu noru atvažiuosiantys ir kitais metais.

      Renginio pabaigoje apdovanoti kolektyvų vadovai, o jaunieji šokėjai linksminosi diskotekoje.

     

                     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode