Marcinkevičius




Keičiamos Aukšto meistriškumo sporto varžybų organizavimo būtinos sąlygos

Nuo liepos 17 d. keičiasi LR sveikatos apsaugos ministro birželio 16 d. sprendimu patvirtintos Aukšto meistriškumo sporto varžybų organizavimo būtinos sąlygos.

Aukšto meistriškumo sporto varžybų (toliau – varžybos) organizatorius turi užtikrinti, kad atvirose erdvėse vykstančiose varžybose dalyvautų ne daugiau nei 1 000 žiūrovų ir (ar) dalyvių (neįskaičiuojant varžybose dalyvaujančių aukšto meistriškumo sportininkų (toliau – sportininkai) bei aukšto meistriškumo sporto ir fizinio aktyvumo specialistų, aukšto meistriškumo sporto ir fizinio aktyvumo instruktorių, teisėjų, antidopingo pareigūnų, organizatorių ir aptarnaujančio personalo (toliau – kiti asmenys), ir tarp žiūrovų, išskyrus sutuoktinius, artimuosius giminaičius, įtėvius, įvaikius, globėjus ir rūpintojus, būtų užtikrintas ne mažesnis nei 1 m atstumas.

Taip pat uždarose erdvėse vykstančiose varžybose dalyvautų ne daugiau nei 400 žiūrovų ir (ar) dalyvių (neįskaičiuojant sportininkų ir kitų asmenų), ir tarp žiūrovų, išskyrus sutuoktinius, artimuosius giminaičius, įtėvius, įvaikius, globėjus ir rūpintojus, būtų užtikrintas ne mažesnis nei 2 m atstumas. Atstumas tarp žiūrovų gali būti mažesnis, jei užtikrinama, kad žiūrovai viso renginio metu dėvėtų nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones). 

Sveikatos apsaugos ministerijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode