Marcinkevičius




Stojantiems į muzikos pedagogiką – papildoma konsultacija

Negalinčius gyventi be muzikos ir planuojančius studijuoti tai, ką labiausiai mėgsta, Lietuvos edukologijos universitetas (LEU) kviečia į papildomą muzikos pedagogikos stojamojo egzamino konsultaciją. Joje sužinosite viską apie studijas ir kaip tapti muzikos pedagogikos studentu jau šį rugsėjį.
 
Papildoma konsultacija dėl stojamojo egzamino į muzikos pedagogikos bakalauro studijų programą vyks LEU (Studentų g. 39, Vilnius) 509 aud. birželio 18 d. (šeštadienį) 11 val.


 
Muzikos pedagogikos studijų programa skirta tiems, kurie siekia įgyti šiuolaikinį mokslo ir kultūros lygį atitinkantį aukštąjį universitetinį išsilavinimą, tapti profesionaliais muzikos pedagogais ir meninių projektų organizatoriais, gebančiais įgytas kompetencijas panaudoti ugdant mokinių muzikinius gebėjimus, integruojant jaunimą į socialinį ir kultūrinį gyvenimą. Studijų metu įgyjama muzikinio ugdymo technologijų taikymo, muzikinės veiklos projektų rengimo ir įgyvendinimo, muzikinio ugdymo proceso planavimo ir tobulinimo, muzikinės aplinkos kūrimo žinių ir gebėjimų.
 
Įgiję aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir muzikos pedagogo kvalifikaciją absolventai galės dirbti ikimokyklinio, bendrojo (pradinio, pagrindinio, vidurinio) ugdymo ir meno mokyklose, formaliojo ir neformaliojo ugdymo įstaigose, tęsti studijas magistrantūroje.


Lietuvos edukologijos universitetas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode