Sprogimas

Tarp laureatų – ir mažeikiškės

Liepos 2–4 d.  Juodkrantėje 9-ąjį kartą vyko tarptautinis vaikų ir jaunimo festivalis-konkursas „Baltic voice 2021“, kuriame laurus skynė ir Mažeikių jaunosios dainininkės. 

GRAND PRIX JUNIOR, kaip ir pernai, laimėjo Frėja Gineitytė, 2-ąją vietą pelnė Emilija Rapalaitė, duetai FRĖJA & VIKTORIJA ir RUGILĖ & AUSTĖJA, 3-iąją vietą – Rugilė Kairytė, 4-ąją vietą – Austėja Petrauskaitė, 5-ąją vietą – Luka Gontaitė ir Paula Saloum. 

Iškilmingame finaliniame renginyje Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis pasveikino festivalio-konkurso dalyvius ir nugalėtojus bei prizininkus, padėkojo ir įteikė padėkos raštus renginio organizatoriams. 

Festivalyje-konkurse „Baltic voice 2021“, kurį organizavo Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centras, Juodkrantės Liudviko Rėzos kultūros centras ir visuomeninė organizacija „Lietučiukės“, šiemet dalyvavo 118 atlikėjų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Ukrainos, Ispanijos, Belgijos Didžiosios Britanijos. Jų pasirodymus vertino kompetentinga tarptautinė komisija.

Mazeikiai.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode