Sprogimas

„Didysis šeimos gynimo maršas“ organizatoriai lankėsi Mažeikiuose

Balandžio 29 d. pavakarę mažeikiškiai būriavosi prie „Putino“ prekybos centro laukti atvykstančių „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ iniciatorių, vėliau renginys persikėlė į Šv. Pranciškaus Asyžiečio aikštę.

Skambėjo Romo Dambrausko tam tikslui sukurtas himnas, dalinti informaciniai lankstinukai, laikraštis „Šeimų sąjūdis“, sakytos iniciatorių kalbos, pasisakė mažeikiškiai.

 

„Didysis šeimos gynimo maršas 2021“ rengiamas gegužės 15 d. visoje Lietuvoje.

Tradicinei šeimai neabejingi Lietuvos piliečiai ir visuomeninės organizacijos automobilių kolona važiuos iš Klaipėdos į Vilnių, pakeliui prisijungs visų šalies regionų dalyviai.

Vingio parke vyks Lietuvos vienybės ir protesto mitingas. Pasak organizatorių, renginio tikslas – apginti savo šeimas, vaikus, jaunimą, vaikų darželius ir mokyklas nuo prievarta brukamos išsigalvotų socialinių lyčių propagandos, vieningai pasisakyti prieš rengiamą Stambulo konvencijos ratifikavimą Seime, kuris uždraustų žodžio ir įsitikinimų laisvę, įteisintų totalią visuomenės minčių kontrolę ir bausmes už Konstitucijoje įtvirtintą teisę reikšti savo nuomonę ir tėvams auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus.

„Lietuva niekada neleis kraštutinėms mažumoms primesti visai visuomenei nepriimtino gyvenimo būdo, paniekinti Tautos tradicijų ir vertybių ir atsisakyti pagarba žmogaus orumui pagrįstos krikščioniškos civilizacijos moralės, – deklaruojama „Šeimų sąjūdyje“.

Budas.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode