Sprogimas

Mažeikių rajone duris atveria viešosios pirtys

Duris atveria pirtys: Purvėnų, Židikų, Šerkšnėnų, Viekšnių viešosios pirtys.
Sedos pirtis jau veikia, o Mažeikių miesto pirties veiklą planuojama atnaujinti pasibaigus karantinui.
Sprendimas atnaujinti pirčių veiklą priimtas gyventojų pageidavimu. Pirmoji karantino metu veikti pradėjo Sedos pirtis. Ji, kaip ir iki karantino veikia dvi dienas per savaitę. Ketvirtadienis – moterų, penktadienis – vyrų diena. Pirtyje laikomasi visų saugumo reikalavimų: vykdoma išankstinė registracija, vienu metu pirties malonumais gali naudotis vienas asmuo ir ne ilgiau kaip vieną valandą. 
Ketvirtadienį, kovo 18 d., duris atveria Šeršnėnų, o kitą ketvirtadienį, kovo 25 d. – Viekšnių viešosios pirtys. Jos, kaip ir iki karantino, veiks kas antrą savaitę. Ketvirtadienis skirtas moterims, penktadienis – vyrams.
Purvėnuose ir Židikuose įsikūrusios pirtys lankytojų lauks jau šį penktadienį, kovo 19 d. Jos taip pat, kaip ir kitos, veiks tuo pačiu grafiku, kuriuo veikė prieš karantiną. Kiekvieną savaitę penktadieniais popiet maudytis galės moterys, vakarais – vyrai. Pradėjus veiklą bus laikomasi visų saugumo reikalavimų, ribojamas lankytojų srautas ir buvimo laikas, patalpos dezinfekuojamos, nuolat vėdinamos.
Maudynės Sedos ir Viekšnių pirtyse, kaip ir anksčiau, kainuos 3 eurus, Židikų, Šerkšnėnų ir Purvėnų pirtyse – 2 eurus. Vienu euru mažesnę kainą už pirtį mokės pensininkai, neįgalieji ir vaikai iki 16 metų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode