Sprogimas

Vis daugiau rajono gyventojų tiesia pagalbos ranką – nuoširdi padėka jiems

Pasaulyje paplitęs koronavirusas sėja baimę – kaip išgyvensime, ar įveiksime kilusį pavojų. 

Įveiksime, jei būsime vieningi, supratingi, susitelkę ir padėsime vieni kitiems – to dabar labiausiai reikia ir tą kasdien jaučiame. 

Džiugina, kad rajone nemažai socialiai atsakingų įmonių, kurios padeda tiek Mažeikių rajono savivaldybei, tiek ligoninei, tiek kitoms medicinos pagalbą teikiančioms įstaigoms, padovanodamos dabar taip reikalingų apsaugos priemonių, atvežančioms maisto medicinos darbuotojams. 

Į Savivaldybę apsaugos priemonių siuntą atgabeno UAB „Midateksas“. AB „ORLEN Lietuva“ Veiklos palaikymo direktorė Laura Vyšniauskaitė skubiai surado ir pati atvežė veido apsaugos priemonių, rūpinasi surinkti ir kitų reikalingų daiktų. UAB „Vigesta“ ir UAB „Mažeikių mėsinė“ perdavė vienkartinių kombinezonų ir prijuosčių. Apsaugos priemonių per savo tiekėjus ieško UAB „Emas“ ir UAB „Medžio profesionalai“. Su Savivaldybe pradėjo bendradarbiauti Šiaulių darbo rinkos mokymo centras dėl vienkartinių apsiaustų siuvimo. Socialinės įmonės „Negalia“ siuvykla medikams dovanojo ne apsauginės, tačiau taip pat reikalingos aprangos medikams. 

Mažeikių ligoninei apsaugos priemonių parūpino UAB „Resursas“, „Odontolita“, „Hotrema“. Kavinės „Roala“, „Kavos terasa“, picerija „Uno Momento“, IĮ „Danuva“ – maisto medicinos personalui. 

Greitosios medicinos pagalbos centro darbuotojams vienkartinių pirštinių, kostiumų ir akinių padovanojo UAB „Majeda“ vadovas Tomas Zubavičius – tai pirmoji tokia pagalba centrui. Karšto maisto atveža kavinė „Laisvės 30“. 

Dėkojame visiems, esantiems kartu sunkiu laiku ir ištiesiantiems pagalbos ranką! Tik bendromis visų mūsų pastangomis sugebėsime įveikti iškilusius sunkumus ir pavojus! 

Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius 

Ekstremalių situacijų valdymo komisijos pirmininkė, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė 

Norintiesiems ir galintiems padėti – laukiame Jūsų skambučių tel.: 8 687 79461 (Ekstremalių situacijų valdymo komisijos pirmininkė, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė), 8 619 43 402 (Greitosios medicinos pagalbos centro direktorė Joana Vološčikienė), 8 687 49 610 (Mažeikių ligoninės direktorius Sigitas Kaktys).

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode