Parama dėkojame




Sprogimas

Kviečia dalyvauti konkurse

Būkite saugūs, sveiki ir... dalyvaukite Lietuvos vyriausiojo archyvaro tarnybos paskelbtame konkurse „Iš tėvų archyvo. mažylių išmintis“.

Voltas Disnėjus kadaise yra pasakęs: „Tikroji pasaulio problema yra ta, kad jame per daug žmonių užauga“. Ir tikrai – iš vaikų turime ko pasimokyti: jie kas rytą nubunda su džiugia atradėjo nuostaba. Tėveliai viską metę skuba tuos „apreiškimus“ užrašinėti, ir tas mažylių išminties lobynas ne vienai šeimai tampa smagiausia kada nors skaityta literatūra, perduodama iš kartos į kartą.

Atpažinote šiame aprašyme savo šeimą? Esate vienas tų tėvų, atminčiai užsirašydavusių smagiausias ar neįtikėtinai gilias savo atžalų mintis? O gal pats ir esate tas „išminčius“, palikęs tomų tomus mamos ranka užfiksuoto šeimos rašytinio paveldo? Puiku – būtent jums ir skirtas šis Lietuvos vyriausiojo archyvaro tarnybos konkursas „Iš tėvų archyvo. Mažylių išmintis“.

Penki konkurso nugalėtojai, atsiuntę daugiausiai (ar smagiausių) mažųjų gudragalvių išminties perlų, bus apdovanoti Lietuvos vyriausiojo archyvaro tarnybos prizais, tačiau į nugalėtojų apdovanojimo renginį žadame pakviesti visus konkurso dalyvius. Patikėkite – valstybės archyvuose yra ką pamatyti!

Mažųjų išminties perlai tinkami visais formatais – tiek žąsies plunksna suraityti, tiek ranka surašyti, tiek spausdinti, tiek skenuoti... Siųsdami paštu adresą nurodykite taip: Lietuvos vyriausiojo archyvaro tarnybai, Mindaugo g. 8, LT-03107 Vilnius, konkursui „Iš tėvų archyvo. Mažylių išmintis“.

El. pašto žinutes prašome siųsti adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. su tuo pačiu prierašu: konkursui „Iš tėvų archyvo. Mažylių išmintis“. Nepamirškite nurodyti savo kontaktinių duomenų.

Jūsų laiškų lauksime iki gegužės 11 d.

Konkurso nugalėtojus paskelbsime gegužės 15-ąją – Tarptautinę šeimos dieną, o mažųjų profesorių išmintimi būtinai pasidalysime Lietuvos vyriausiojo archyvaro tarnybos Facebook ir Twitter paskyrose.

 Konkurso rengėjai

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode