Parama dėkojame




Sprogimas

Išvyko mokytis, kaip atlikti tyrimus dėl koronaviruso

Šiandien iš Mažeikių į Telšius pajudėjo autobusas su Savivaldybės suburtomis mobiliosiomis komandomis, kurios mokysis, kaip imti ėminius tyrimams dėl naujojo koronaviruso (COVID-19).

 Mobiliosiose komandose iš Mažeikių – 20 asmenų: bendrosios praktikos slaugytojai, Savivaldybės visuomenės sveikatos biuro darbuotojai ir savanoriai.

Dešimtyje savivaldybių – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Tauragėje, Telšiuose, Alytuje, Utenoje – atsiras mobilūs punktai, kuriuose bus atliekami tyrimai dėl COVID-19.

Apie mobiliųjų patikros punktų startą kiekvienoje Savivaldybėje oficialiai visuomenei praneš Sveikatos apsaugos ministerija (apie tokio punkto atidarymą Telšiuose informuosime papildomai!!!).

Telšių mobiliajame koronaviruso patikros punkte, kuris įsikurs buvusio karinio miestelio teritorijoje, Karaliaus Mindaugo gatvėje (greta Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato), mažeikiškių komandos dirbs kas trečią dieną.

Punktas aptarnaus Mažeikių, Plungės, Telšių rajonų ir Rietavo savivaldybes.

Į patikros punktus nebus galima atvykti nusprendus savarankiškai – prieš tai reikės skambinti į Karštąją liniją trumpuoju telefono numeriu 1808.

Sprendimą dėl siuntimo tirtis pagal pateiktą informaciją priims karštosios linijos konsultantas. Jis paskirs ir atvykimo laiką.

Skambinkite visą parą visoje Lietuvoje nemokamai Karštąja koronaviruso linija 1808

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode