Sprogimas

Dar kartą diskutavo apie profesinio ugdymo tinklo optimizavimo galimybes rajone

Mažeikiuose lankęsis švietimo, mokslo ir sporto viceministras Arūnas Plikšnys atvežė naujų žinių dėl profesinio ugdymo tinklo optimizavimo – Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje bus sudaryta darbo grupė, kuri įvertins visus pasiūlymus, tarsis su savivaldybėmis, bendrojo ir profesinio ugdymo įstaigomis, kad būtų rastas visiems priimtinas sprendimas.

Vakar, kovo 9 d., Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriuje vykusiame susitikime su viceministru dalyvavę vietos savivaldos vadovai, Seimo narys Valius Ąžuolas, Politechnikos mokyklos bei Viekšnių gimnazijos vadovai dar kartą diskutavo apie profesinio ugdymo tinklo optimizavimo galimybes rajone, aptarė keletą galimų variantų, tokių kaip jungtinė sutartis su Viekšnių gimnazija arba Viekšnių skyriaus prijungimas prie gimnazijos, trečias variantas – kol kas nekeisti nieko ir per metus pasiruošti pertvarkai. Svarstyti kiti pasiūlymai.

Viceministras A. Plikšnys kvietė visiems kartu pasitarti ir nuspręsti, koks variantas būtų tinkamiausias. Teikti pasiūlymus darbo grupei, diskutuoti, kad optimizuojant profesinio ugdymo įstaigas būtų sujungtos pajėgos ruošti kvalifikuotus specialistus mūsų rajono darbo rinkai ir Mažeikiai iš tikrųjų taptų pramonės, verslo ir mokslo centru.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode