Sprogimas

Jau įpusėjo susitikimų su rajono seniūnijų gyventojais maratonas!!!

Savivaldybės administracijos vadovai, Viešosios tvarkos skyriaus, UAB „Mažeikių vandenys“ atstovai lankėsi Sedos seniūnijoje, susitikimai vyko Dagiuose ir Sedoje.

Gyventojai išklausė praėjusių metų seniūnijos ir Savivaldybės administracijos veiklos ataskaitas, pateikė jiems aktualius klausimus, diskutavo apie problemas.

Į kai kuriuos klausimus atsakyta iškart, į kitus vėliau. Visuomenė paraginta būti dėmesinga – pastebėjus ne vietoje paliktas šiukšles, sugadintus kelius ir kitus pažeidimus, informuoti Viešosios tvarkos skyrių, kitas atsakingas institucijas.

Visuose iki šiol vykusiuose susitikimuose – Reivyčiuose, Viekšniuose, Židikuose, Sedoje – žmones neramina panašios problemos: kelių ir gatvių būklė, jų priežiūra, miškavežių ir sunkiasvorių transporto priemonių sugadinti keliai, vandentiekio ir nuotekų tinklų tiesimas, atliekų tvarkymas, tuščių pastatų likimas, viešosios tvarkos užtikrinimas.

Kitą savaitę susitikimai tęsis – kovo 3 d., antradienį, 17.00 val. į tarybos posėdžių salę kviečiamos Krakių, Bugenių, Purvėnų ir Ruzgų kaimų bendruomenės.

Būkite aktyvūs – ateikite, bendraukime!!!

MS

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode