Parama dėkojame




Sprogimas

Reikalinga pagalba nukentėjusiems nuo gaisro

Po savaitgalį Šerkšnėnų seniūnijoje kilusio gaisro dar viena šeima rajone šiais metais liko be pastogės.

Vos sužinoję apie nelaimę vietos savivaldos vadovai suskubo į pagalbą. Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir administracijos direktorė Laima Nagienė nuvyko į Šerkšnėnus.

Kartu su Šerkšnėnų seniūne Alina Čekiene tartasi, kaip pagelbėti nelaimės ištiktai šeimai. Kalbėta su Šerkšnėnuose esančio laisvo namo savininkais, kad išnuomotų jį nukentėjusiesiems. Šiuo metu keturių asmenų šeima, kurioje auga 15 ir 16 metų vaikai, gyvena pas giminaičius Mažeikiuose.

Savivaldybė šeimai padeda rinkti dokumentus, įrodančius patirtą žalą, kad kuo greičiau būtų suteikta socialinė parama iš Savivaldybės biudžeto.

Ištiesti pagalbos ranką kviečiama ir bendruomenė, įmonės, kuriose dirba nukentėjusieji. Tikimasi, kad norinčių paremti atsiras ir daugiau.

Šeimai reikia statybinių medžiagų stogo, perdangos ir dūmtraukio remontui. Galintieji padėti kreipkitės į Šerkšnėnų seniūniją tel. (8 443) 42425.

Gaisras gyvenamajame name, esančiame Sedos g. 68, Šerkšnėnuose, kilo naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Žmonės nenukentėjo. Dalį turto spėta išnešti. Nudegė namo stogas, viduje likę daiktai supilti vandeniu gesinant ugnį.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode